Sport en welzijn komen naar je toe.

Geregeld bewegen is essentieel voor een goede gezondheid.

Gymlib helpt je hierbij dankzij een uniek programma dat je dagelijkse beweging en sportroutine ondersteunt, elke dag opnieuw, waar dan ook en wanneer dan ook.

Een compleet aanbod met 3 grote pijlers

Gymlib Home is inbegrepen in het Gymlib Pro abonnement zonder extra te kosten en beschikbaar voor alle medewerkers van elk bedrijf dat klant is bij Gymlib. Werkt jouw bedrijf nog niet samen met Gymlib? Neem dan contact met ons via dit formulier.

Sport- en welzijnsapps

Maak gebruik van onze premium apps om te sporten, te mediteren of gezonder te eten waar je ook bent en wanneer je maar wilt.

Live groepslessen

Neem deel aan onze online live groepslessen onder de begeleiding van onze professionele coaches.

Live webinars

Krijg tips en raad van gezondheidsspecialisten of topsporters om je dagelijkse sportroutine nog te versterken.

Ze gebruiken Gymlib

Premium abonnement voor sport- en welzijnsapps

Sport, meditatie of gezonde voeding, dankzij jouw werkgever heb je recht op een premium abonnement voor FizzUp, Mind en Foodvisor.


FizzUp: sportieve programma's op maat van elk individu. Beweeg dankzij eenvoudige en rythmische oefeningen, met of zonder materiaal.

Meer info


Mind: Leer hoe je gezonder kan leven dankzij deze begeleide meditatie sessies! Train je geest om rustig te blijven en het hoofd koel te houden met de hulp van experts!

Meer info


Foodvisor: Ontdek alles over gezonde voeding en hoe die bijdraagt tot je gezondheid. Krijg persoonlijk advies van voedingsdeskundigen en bereik snel jouw doelstellingen.

Meer info
Thematische webinars en workshops met deskundigen

Woon onze webinars en workshops bij geleid door allerlei specialisten (sport en beweging, voeding, sophrologie, ostheotaphie, enzovoort) of topsporters, of bekijk de replays.


Onze experts geven jou tips and tricks om elke dag gezonder en beter te leven. Maak gebruik van onze webinars om meer te weten komen over sport en welzijn. Het kan om verschillende vormen van webinars gaan: workshops, discussies, coaching, enzovoort.


Bekijk de replays van de webinarsNog vragen?

Vind hier de juiste contactpersoon


Ben je werknemer? GymliBot helpt je graag uit de nood

Je kan ook terecht op onze F.A.Q.

Ben je een HR verantwoordelijke of verantwoordelijk voor welzijn op het werk? Neem dan contact met ons op via dit formulier

Alle rechten voorbehouden © 2020 Gymlib